Leden ACN

 •   HWD Duurzaam

    HWD Duurzaam biedt een ruim assortiment aan plafonds, verlichting, maatkasten en kunststof kozijnen. Kortom, alles binnen een afbouw project kan bij ons ondergebracht worden.

  HWD Duurzaam draait al heel wat jaren mee in nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Onze medewerkers voorzien u graag van een gedegen advies en verzorgen een professionele uitvoering van uw project.  

   

 •   Böhnke van den Broek

   Böhnke van den Broek is een innovatief bedrijf dat, door ruime ervaring op het gebied van afbouw, een vooraanstaande plaats heeft ingenomen binnen dit segment.

  Böhnke van den Broek heeft een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijf of woning te verfraaien en te optimaliseren. Daarbij komt alles wat wij doen voort uit passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, hetgeen wij vertalen in een passend advies aan onze klanten.

  De uitdrukking ‘afspraak is afspraak’ is bij ons geen loze kreet. We vinden het uitermate belangrijk dat de klant voor honderd procent op ons kan rekenen. 

 • Verhaag Afbouwprojecten

    Topkwaliteit en eersteklas service in parketvloeren, afbouwprojecten, schuifwandkasten en interieuradvies.

  Verhaag Afbouwprojecten is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van wand- en plafond techniek. Van glazen wanden, spiegel plafonds en wandverwarming tot wandkoeling, er is veel mogelijk bij Verhaag.

  Wij staan voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Welke wens u ook heeft, als het gaat om wanden en plafonds zorgen wij voor de beste oplossing. Dit voor zowel projectmatig geïnteresseerde alsook voor particulieren. Uiteraard verzorgen wij alle bijkomende timmerwerkzaamheden, zoals de aftimmering van binnenwerk, koven, kozijnen en plinten, het afhangen van deuren etc. Verhaag Afbouwprojecten is ISO 9001/VCA* gecertificeerd.  

 •   Bosma plafonds & wanden

    Bosma Plafonds en Wanden is gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse plafond- en wandsystemen voor zowel bedrijven als particulieren.

  Als officieel dealer van alle gerenommeerde fabrikanten op dit gebied, bent u verzekerd van deskundig advies, hoog kwaliteitsniveau en fabrieksgarantie.

  Bij Bosma Plafonds en Wanden wordt de montage altijd uitgevoerd door onze eigen, zeer ervaren monteurs. Ons bedrijf is uiteraard VCA gecertificeerd  .

 

Benieuwd naar wat onze leden voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aeres Hogeschool Almere

Eind vorig jaar hebben wij de afbouw werkzaamheden in groenste school van Nederland mogen afronden. In opdracht van Aannemin...

Lees meer

Basisschool de Wereldburger Amsterdam

Als wij het over Amsterdam hebben, dan kunnen wij gerust spreken van een wereldstad. Amsterdam scoort hoog als het gaat om dive...

Lees meer
Meer nieuws
 • VCA* gecertificeerd

  VCA* gecertificeerd

  ACN Totale Afbouw is sinds 25 juli jl. VCA*-gecertificeerd. Het waarborgen van Veiligheid, Gezondheid en Milieu is voor ACN Totale Afbouw altijd al een belangrijke issue geweest. Als bedrijf blijven wij hie

  Lees meer
 • MFA Waterwin Utrecht

  MFA Waterwin Utrecht

  MFA Waterwin op de schop.. De multifunctionele accommodatie MFA Waterwin is

  Lees meer
 • Zozijn Zorggebouwen Wilp

  Zozijn Zorggebouwen Wilp

  In Wilp naderen wij het einde van de werkzaamheden aan 2 identieke Zorggebouwen. #ACN Totale Afbouw is, in opdracht

  Lees meer
 • Rozenkwekerij Porta Nova Waddinxveen

  Rozenkwekerij Porta Nova Waddinxveen

  ACN Totale Afbouw heeft bijgedragen aan het project Porta Nova. De Rozenkwekerij Porta Nova heeft haar nieuwe onderkomen in Waddinxveen betrokken. Het pand ...

  Lees meer
 • Project _3

  De Elias Beeckman Kazerne Ede

  De Elias Beeckman Kazerne te Ede heeft een verrassende invulling gekregen. De Kazerne heeft sinds 1939 dienst gedaan en is in 2010 'eervol on...

  Lees meer
 • Project_4

  Bensdorp Bussum

  Ook weer een mooi project met een stukje geschiedenis. ACN Totale Afbouw is, in opdracht van Noordersluis Bouwgroep, druk bezig met de...

  Lees meer
 • Project_5

  Tesla Rotterdam

  In 2014 heeft ACN Totale Afbouw voor het eerst gewerkt aan een project van het automerk Tesla. In opdracht van aannemersbedrijf van Kleef...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.